Over Trapliftenvergelijken.nl

De exploitatie van deze website is in handen van Bamboo Leads. Dit bedrijf is onderdeel van Otolift, een van de grootste Nederlandse ondernemingen op het gebied van oplossingen voor het verbeteren van de mobiliteit in en rond het huis. Otolift is verantwoordelijk voor diverse leveranciers van premium trapliften en is al jarenlang een begrip in zowel de particuliere- als gemeentemarkt.

Traplift kiezen

Bent u op zoek naar een geschikte traplift? Vanwege de grote verscheidenheid aan trapliften is het vaak moeilijk om een goede keuze te maken. Daarom is trapliftenvergelijken.nl ontwikkeld. Met deze dienst kunt u in enkele stappen een geschikte traplift vinden die is afgestemd op uw wensen en budget. Na het achterlaten van uw gegevens ontvangt u, geheel vrijblijvend en kosteloos, binnen 24 uur tot drie offertes van de aangesloten bedrijven. Door meerdere leveranciers en merken met elkaar te vergelijken, ontdekt u welke offerte het beste aansluit bij uw wensen.

Advies aan huis

De ervaren adviseurs van de aangesloten partners kunnen u bij een bezoek aan huis meer vertellen over de mogelijkheden van de trapliften. Ook kunnen ze bekijken welke traplift het beste bij uw trapsituatie zou passen. Zo weet u zeker dat u een oplossing kiest welke voor u het meest geschikt is. Desgewenst kunnen de adviseurs u ook uitgebreid informeren over mogelijke financiële regelingen zoals een vergoeding via de gemeente of een betaling in termijnen. Aarzelt u dan ook niet om contact met ze op te nemen om zo deskundig advies in te winnen.

Waarom trapliftenvergelijken.nl

tick
Vergelijk in één keer verschillende traplift leveranciers
star
Ruim 2500 klanten vonden de beste deal met onze dienst
group
Onze klanten beoordelen ons met een 8.0