Service

Onderhoud van de traplift

Een traplift is een product dat jarenlang zonder problemen mee moet gaan. Toch zijn er altijd wel trapliften die om de één of andere reden te maken krijgen met gebreken. Dit is niet erg, maar het is wel van groot belang dat deze gebreken bijtijds en goed worden verholpen. Regelmatig onderhoud van een traplift is daarom ook geen overbodige luxe. In de meeste gevallen moet er een periodieke controle plaatsvinden om de traplift goed te laten blijven functioneren.

>Leer meer over het onderhoud van de traplift

Storing

U heeft bij het gebruik van uw traplift over het algemeen niet vaak te maken met mankementen. Trapliften zijn een duurzaam product, ze kunnen daarom vaak jarenlang mee gaan. Toch is het mogelijk dat uw traplift een storing heeft. De traplift kan bijvoorbeeld niet meer omhoog of omlaag. Ook is het mogelijk dat de traplift niet meer op de juiste plek vertrekt of stopt.

>Lees meer over traplift storingen

Garantie

Een traplift is overwegend maatwerk en vrij kostbaar. Daarom is een goede garantie geen overbodige luxe. Dit is bij de verkoop van trapliften gelukkig goed geregeld, er is er een vaste garantietermijn vastgesteld. Er zijn twee verschillende soorten garanties bij het aanschaffen van een traplift: Fabrieksgarantie en verkopersgarantie. Beiden bieden dezelfde soort garantie, maar zijn toch net iets anders geregeld.

>Lees meer over de garantie van de traplift

Restwaarde

Het kan zijn dat u niet langer gebruik maakt van de traplift, vanwege bijvoorbeeld een verhuizing. Het verkopen van de traplift kan dan een goede optie zijn en u ook nog een mooi bedrag opleveren. Een traplift is wel een vrij groot en ingewikkeld product. De restwaarde van een traplift is voor een groot deel afhankelijk van de staat waarin de traplift verkeert.

>Lees meer over de restwaarde van de traplift

Traplift verkopen

Als u niet langer gebruik wilt maken van uw traplift is het mogelijk om deze te laten verwijderen of te verkopen. De eerste optie zal waarschijnlijk niets opleveren en is dan ook een optie die we afraden, tenzij de traplift bijvoorbeeld kapot is. In alle andere gevallen kunt u zeker nog iets verdienen aan uw gebruikte traplift en is verkopen een reële optie.

>Lees meer over de mogelijkheden om uw traplift te verkopen

Vergelijk en bespaar tijd & geld

Gratis brochure ontvangen? Vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom trapliftenvergelijken.nl

tick
Vergelijk in één keer verschillende traplift leveranciers
star
Ruim 2500 klanten vonden de beste deal met onze dienst
group
Onze klanten beoordelen ons met een 8.0