Tweedehands traplift kopen op marktplaats

Voor mensen met een klein budget levert het aanschaffen van een nieuwe traplift problemen op met het budget. Hier zijn andere mogelijkheden voor, zoals het huren van een traplift of het aanschaffen van een tweedehands traplift.

Op marktplaats worden er verschillende trapliften aangeboden. In de meeste gevallen gaat het om tweedehands trapliften. Ideaal om geld te besparen, maar het is goed om op de valkuilen te letten. Ons advies voor het aanschaffen van een tweedehands traplift via Marktplaats leest u hieronder.

De nadelen van het aanschaffen van een traplift via Marktplaats

Helaas zijn er ook een aantal nadelen en zelfs valkuilen te ontdekken bij het aanschaffen van een traplift via Marktplaats. Het is goed om hier rekening mee te houden.

Zo zijn de meeste tweedehands trapliften die aangeboden worden door particulieren niet verder getest op gebreken. Bedrijven die tweedehands trapliften verkopen testen de trapliften vaak uitgebreid voordat deze weer in de verkoop worden gezet. Bij particulieren zult u voornamelijk moeten vertrouwen op wat de persoon die de traplift verkoopt aan u verteld. Dit is zeker een risico.

Een andere valkuil waar vaak geen rekening mee wordt gehouden is met het railsysteem. Veel tweedehands trapliften worden voor een mooie prijs aangeboden, maar in nagenoeg alle gevallen past het railsysteem niet op uw trap.

De traplift kan niet functioneren zonder een passend railsysteem en u zult deze nog nieuw aan moeten schaffen. De kosten van een railsysteem zijn al snel €2.000. Houd er goed rekening mee dat deze kosten nog bovenop de kosten komen van de verkoopprijs op Marktplaats.

Vergelijk en bespaar tijd & geld

Gratis brochure ontvangen? Vul onderstaand formulier in.

Waarom trapliftenvergelijken.nl

tick
Vergelijk in één keer verschillende traplift leveranciers
star
Ruim 2500 klanten vonden de beste deal met onze dienst
group
Onze klanten beoordelen ons met een 8.0